FM_Florizoone0119.jpg

PAARDENFOTOGRAFIE

Ik was tot mijn 24 jarige leeftijd professioneel actief in de paardensport. Op vandaag nog steeds actief, maar op een heel wat lager pitje wegens mijn job als gepassioneerde fotografe ! 

Op 11 jarige leeftijd kreeg ik de microbe te pakken en werd mijn hart meteen veroverd door deze prachtige viervoeters. Mijn passie en kennis in de paardensport is dan ook meteen een heel erg grote troef voor een prachtige fotoreportage van jou met jouw paard of pony. Ik straal rust uit en weet dan ook heel erg goed hoe ik jou en je viervoeter in beeld kan brengen en een prachtige fotoreeks kan afleveren waar je meteen gelukkig van wordt. 

Prachtige herinneringen om jouw beste vriend een mooi plekje te geven in jouw lievelingskamer. Paardenfotograaf zijn is de combinatie van mijn twee grootste passies en mijn jarenlange kennis. Ik zal meteen jouw hart veroveren en tover heel graag een glimlach op jouw gezicht voor de rest van jouw leven telkens wanneer je richting die fantastische foto kijkt. Mijn paardenfotografie is van uitstekende kwaliteit en komt recht uit het hart !

"Enjoy the moment with your horse

Admire the memories I have captured

They will be loved for a lifetime"

Samen genieten we van een heel fijn moment tussen jou en je viervoeter. Voor mij is er geen haast bij dit moment, integendeel. In alle rust laten we je paard wennen aan de camera en realiseren we de allerbeste plaatjes van jullie moment. Mijn doel is om prachtige herinneringen vast te leggen en jullie emoties mooi in beeld te brengen met mijn creativiteit en een mooie omgeving. Een combinatie van foto's samen en van je viervoeter alleen is perfect mogelijk. 

Voor mij is het dan ook een heel leuk moment om jullie liefde voor altijd te laten leven dankzij een prachtige fotoreeks.

Je viervoeter kan ontzettend veel voor je betekenen en kan zelfs je allerbeste vriend zijn. Dus leg deze liefde vast en blijf eindeloos genieten van jullie verhaal ! 

Waarom zijn professionele foto's zo belangrijk?

Op 5 oktober 2019 heb ik zelf een paardenfotograaf geraadpleegd om mijn hartendieven op 26 jarige leeftijd nog eens in beeld te brengen. Ze hebben voor mij enorm veel betekend, ze hebben me helpen groeien en volledig laten openbloeien. Ze hebben grotendeels ook mijn karakter gevormd. Ze brachten mij groot en openden mijn warme hart. Ze bezorgden mij 'the time of my life' met talloze hoogtepunten, overwinningen, nieuwe mijlpalen, ...

Op 7 oktober 2019 heb ik, wegens hun gezondheid, beide paarden na een heel mooi pensioen samen in de weide, hun welverdiende rust moeten geven. Ontzettend moeilijk en dit doet onbeschrijfelijk veel pijn. 

Maar diep in mijn hart weet ik dat ik hun hier geen pijn mee heb gedaan. Hun tijd was gekomen. 
Ze hebben het altijd goed gehad en in mijn hart leven ze voor altijd.

De foto's van deze prachtige fotoshoot, met dank aan Alison, zijn voor mij van onschatbare waarde! 

Gewoon GOUD waard ... 

My best friend,

my true love... 

RIP my dearest friend,

in my heart you live forever !

Why memories must be captured !

Nieuwsbrief

  • Instagram Fotografie Melody
  • Facebook Fotografie Melody
  • Pinterest Fotografie Melody

FOTOGRAFIE MELODY | Delaeystraat 89 | 8830 Hooglede | BE0540.600.004 | +32 476 58 95 44 | info@fotografiemelody.be

All content copyright © since 2013