MDL_7555_edited.jpg

De vrolijke fotografe

Die houdt van elke dag. 
Leeft onder het motto 'yolo' en 'pluk de dag'.

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Ik ben Melody, een lieve krullebol, bruisend van energie en fantasie.

Mijn fantasieën zijn minstens even wild als mijn donkere krullen en mijn energie is sterker dan een redbull.

Mijn ambitieuze dromen zijn mijn grootste drijfkracht, samen met mijn twee fantastische meisjes die me elke dag opnieuw inspireren.

Ik hou van melige films met daarbij een doosje Kleenex.

Laat die tranen maar komen.

Daarnaast ben ik een sterke, gevoelige en bezorgde dame die voor iedereen het beste wil. Dit maakt van mij dan ook een fotografe met ontzettend veel belang voor jullie wensen en tevredenheid.

Mijn fotografie bestaat uit pure liefde en echte emoties.

Ik hou er ontzettend van om prachtige beelden te maken van jullie levensmomenten.

Ik maak fotoreportages waarbij humor, plezier, spontaniteit en ontspanning centraal staan en de foto's resulteren in een prachtig en hartverwarmend verhaal.

Liefde is voor mij de kracht van het leven, want iedereen heeft nood aan liefde en warmte om te kunnen ademen.

En wat is er mooier dan een foto vol liefde en geluk!

IMG_20210303_134222_060.jpg

Ik ben een mama van twee fantastische meisjes en een echte powervrouw!

Veel mensen noemen mij een duracelkonijn, ik noem het eindeloze energie.

Ik stapte in het huwelijksbootje in 2016 met mijn perfecte dekseltje en ik leef voor mijn gezin.

Daarnaast wordt mijn hart gevuld met twee enorme passies, paardrijden én fotografie.

 

Ik ben een echte doorzetter die altijd optimistisch in het leven staat.

Mijn motto is pluk de dag, want in elke dag zit zoveel moois.

Ik ben elke dag dankbaar voor de kleinste dingen.

 

Ik hou van avontuur en grenzen verleggen.
Sinds ik ben gestart als onderneemster, is elke dag een avontuur.

Ik hou er van om mensen gelukkig te maken en hun glimlach te mogen bewonderen. Gelukkige mensen rondom mij brengen mij een gerust hart en geven me elke dag nog meer energie.

 

Ik som elke dag de 3 dingen op waarvoor ik dankbaar ben en jullie maken daar als klant ook een groot deel van uit, want ik ben vandaag alvast heel erg dankbaar voor jouw bezoekje aan mijn website !

Veelgestelde vragen

Wat mogen we van jou verwachten?


Ik krijg veel de vraag van mijn lieve klanten "Wat mogen we van jou verwachten".
Wel, heel simpel. Een dame vol energie en heel veel fantasie, maar vooral een fotografe die enorm enthousiast te werk gaat en heel rustig blijft in elke situatie. Duidelijke communicatie én 100% betrouwbaar.
Hoe lang op voorhand moeten we jou boeken?


Dit hangt natuurlijk af van welk soort reportage je straks zal boeken. Voor een huwelijk ben je nooit te vroeg, soms ben ik al 2 jaar vooraf, of zelf 3 jaar vooraf, gereserveerd. En dan zijn er minder populaire datums die zelfs nog vrij staan op 6 maand ruimte. Voor alle andere reportages doe je dit best een anderhalve maand vooraf. Voor geboortes is een last minute soms wel de enige optie, maar dan doe ik mijn uiterste best om dit indien mogelijk nog in te plannen !
Hoe lang duurt het vooraleer we foto's te zien krijgen?


Voor alle portretsessies duurt dit 14 dagen. Voor alle huwelijken duurt dit 4 tot 6 weken, afhankelijk van welk seizoen. Hoogseizoon reken ik wat marge bij ...
Zijn de digitale foto's inbegrepen?


Neen, maar deze kunnen jullie wel digitaal aankopen op maat van wat jullie wensen. Bij elke reportage ontvangen jullie een mini album met jullie 6 favoriete foto's en een persoonlijke gallery die jullie ruime tijd online kunnen bekijken. Via de online gallery kunnen jullie ook meteen de gewenste bestelling plaatsen via de online shop.
Doe jij ook video?


Neen, want ik kan maar 1 ding tegelijk en dan hou ik mijn focus op fotografie. Beter 1 ding waar je topwerk levert, dan twee halve werken.
Ben jij dan onze fotograaf? Kom jij foto's nemen op onze dag ?


Ik werk alleen, omdat ik mijn klanten zelf wil tevreden stellen en ook de enige persoon wil zijn waarmee ze de band opbouwen en het nauw contact hebben. Ik hou van persoonlijkheid en een aangename vertrouwensband. Daarom wil ik de persoon zijn waarop jullie altijd kunnen rekenen en waarbij jullie steeds welkom zijn. Ik ben zowel het aanspreekpunt, alsook de vrolijke fotografe.
Hoe lang ben je al fotograaf?


Sinds 2013 beroepsmatig, maar eigenlijk al heel mijn leven lang gefotografeerd met mijn ogen ;-)

200820COM_Juliette-59A.JPG

Simply love

your smile ! "

- Melody

AWARDS

HARD WERK LOONT !

Als fotograaf ga je telkens op zoek naar verhalen waarbij het perfecte moment, het mooiste licht en de meest verrassende compositie samensmelt tot een klassefoto. En wanneer deze 3 belangrijke elementen goed zitten in een foto, dan word je wel heel erg trots op wat je doet. En op zo'n moment durf ik al eventjes deelnemen aan een wedstrijd om een award binnen te halen. Wat ben ik trots op de onderstaande beelden die ieder op zich een pareltje zijn en bekroond werden met een fijne award.