Huwelijksfotograaf Domein de Vossenberg Hooglede:

Jolien & Jens

Op 16 maart 2019 mocht ik terug mijn outfit aantrekken om als huwelijksfotograaf het huwelijk van Jolien en Jens in beeld te brengen. Hiervoor mocht ik van start gaan in mijn vertrouwelijke omgeving, want Jolien en Jens wonen in dezelfde straat. We gingen richting het stadhuis van Hooglede voor het eerste grote moment van hun trouwdag, namelijk hun burgerlijk huwelijk. Dit werd afgesloten met een knallende fanfare! Meteen was de toon gezet... Toen kwamen Jolien & Jens even terug tot rust tijdens hun ontroerende fotoshoot in de prachtige locatie van Transfo te Zwevegem. Vervolgens gingen we richting 't Tof Steedje in Hooglede voor de ceremonie en we sloten de dag af op Domein De Vossenberg te Hooglede. Daar werd het een knallend feestje tot in de vroege uurtjes. Geniet mee van de allerbeste plaatjes van hun topdag ! 

Reactie van dit prachtige paar:

"Melody, heel erg bedankt met de prachtige foto's. Ze zijn een voor een prachtig! We blikken heel erg positief terug. Duizendmaal dank ! "

Nieuwsbrief ontvangen

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

Huwelijksfotograaf  België 

Geboortefotograaf

Familiefotograaf

Paardenfotograaf

Spontane huwelijksfotograaf

Fotografie Melody

Delaeystraat 89, 8830 Hooglede

+32 476 58 95 44

info@fotografiemelody.be

BE 0540 600 004

©   SINCE 2013 BY PHOTOGRAPHER MELODY DE LAERE  -  Alle foto's zijn eigendom van Fotografie Melody en mogen niet gedownload worden via de website.