Enkele reacties van mijn fantastische bruidsparen !

huwelijksfotograaf Oostduinkerke

Fien & Sander

"Twee weken geleden mocht fotografie Melody ons huwelijk op foto vastleggen. We hebben nu een eerste reeks foto's ontvangen waarvan we heel tevreden zijn! Ook van vrienden, familie & kennissen kregen we al heel veel complimentjes. Tijdens de viering, het feest, ... worden er voortdurend foto's genomen waardoor je heel leuke plaatjes van onverwachte momenten krijgt. Melody is een superlieve, toegankelijke en enthousiaste fotografe. We voelden ons meteen op ons gemak. Een echte aanrader ! :-)"

***** recensie

"We zijn enorm tevreden over het resultaat van de fotoreportage. We hebben de foto's dan ook al vol trots aan onze families laten zien. Complimentjes langs alle kanten, hoor. Vrienden van ons zeiden ook: 'Als we toch kiezen om te trouwen, dan verkiezen wij ook zeker Melody als fotografe'. :-) Fijn hé? Nogmaals ontzettend bedankt om onze dag te vereeuwigen!"

huwelijksfotograaf Ter Roode Poorte

Caroline & Andreas

"Wij zijn ontzettend tevreden, wij hebben genoten van ieder moment. Je gaf ons elke keer een goed gevoel. De foto's zijn prachtig! Je bent een echte topfotografe met veel talent en passie voor je werk. Liefs Caroline & Andreas"

huwelijksfotograaf De Halve Maan Brugge

Nathalie & Maxim

"Wij zijn in februari voor de wet getrouwd en in augustus voor de kerk. beide keren hebben we fotografie Melody gevraagd. beide keren zijn we overdonderd geweest met prachtige foto's. deze super lieve spontane fotografe raad ik iedereen aan! wij weten al zeker dat onze toekomstige levensmomenten in beeld zullen gebracht worden door deze top madame tot snel ❤❤ en een dikke merci !"

***** recensie

Huwelijksfotograaf het Bierkasteel Emelgem

Virginie & Korneel

"De samenwerking met Fotografie Melody was zeer goed ! Een spontane, vriendelijke, lieve en jonge fotografe die top is in haar vak! Fotografie Melody is de beste fotografe die je je kan inbeelden op de mooiste dag van jullie leven. Heel de dag was Melody onopgemerkt foto's aan het nemen, maar het resultaat is echt om 'U' tegen te zeggen. We hebben ons trouwalbum intussen een week en elke dag kijken en genieten we na van onze dag."

***** recensie

huwelijksfotograaf kasteel Wallemote Izegem

Brenda & Manolito​

"Gisteren foto's laten nemen door Melody voor ons huwelijk... Amai, wat een vrouw !! Ze gaat door de netels en bosjes om de perfecte foto te krijgen !! We voelden ons direct op ons gemak !! Bij haar kan je jezelf zijn !! Dikke aanrader als jullie huwelijksfotograaf !!! :-) "

***** recensie

huwelijksfotograaf 't Eikennest Beerst

Freya & Miguel

"2017 was een jaar om nooit meer te vergeten, met veel onvergetelijke momenten en voor ons 1 juli 2017 als kers op de taart. Wij waren heel blij dat je er bij was om die mooie dag op beeld vast te leggen. We hebben jouw aanwezigheid zeker als aangenaam ervaren en zijn zeer blij met de prachtige foto's. Bedankt om er bij te zijn! Groetjes, F&M"

recensie *****: " Wij hebben een loveshoot en huwelijksreportage gedaan met Melody. Beide ervaringen waren heel aangenaam. Melody is heel vlot in omgang, met alle gasten, ook kinderen! En ze weet je ook perfect op je gemak te stellen. De resultaten zijn geweldig, zowel digitaal als in het album indrukwekkend. Zeker een aanrader!

huwelijksfotograaf Ten Boogaerde

Alisha & Jeroen

"Fotografie Melody is absoluut een aanrader. Wij hebben zo genoten en zijn haar zo dankbaar. Ook ons zoontje kwam helemaal los bij Melody. Prachtige foto's en het album mag gezien worden! Dank u voor het resultaat, we zijn super gelukkig met jou als huwelijksfotograaf."