Zoeken
  • Melody De Laere

Wacht niet op een goede dag, zorg dat het een goede wordt !

Het voorbije jaar gevuld met corona en een leeggelopen fotografie-agenda bracht heel wat met zich mee. Elke dag werd een dag vol onzekerheden en veel vraagtekens betreffend de komende maanden. En dat brengt heel wat extra bagage met zich mee.


Als full time zelfstandige ondernemer moet je plots roeien met heel beperkte riemen. Hoe hard je ook wilt groeien en bloeien, jouw pad zit vol muren die steeds groter worden. Stilzitten is niet mijn ding. Ik ben geboren met een brok vol energie en een vurige passie.


Als mama kreeg ik het voorbije coronajaar ook heel bijzondere momenten in ruil voor mijn leeggelopen agenda. Weekends thuis met mijn liefdesnestje vulde mijn hart meer dan ooit tevoren. Maar ik zat beroepsmatig geïsoleerd en kreeg heimwee naar een sociaal leven. En net daarom heb ik ervoor gekozen om mijn leven wat anders te gaan inkleuren.


Met oog op mijn warme gezin en mijn sociaal karakter, heb ik intussen gekozen voor een nieuwe uitdaging naast mijn beroep als fotografe. Ik werk sinds kort bij een heel leuk en jong team, waar ik elke keer met de glimlach aanwezig ben binnen een optimale werksfeer.


Het brengt mij terug rust en ook ik hoop op een betere toekomst doorheen deze rare periode.

Fotografie heeft een enorme voetdruk geplaatst in mijn hart en ik geef mijn levenswerk helemaal niet op. Ik blijf nog steeds jullie fotografe voor jullie portretsessies en huwelijksfeesten.


Jullie dienen gewoon eventjes wat meer geduld te hebben wanneer jullie een mailtje sturen om mijn lief tegenberichtje te lezen!


Omdat ik leef onder het motto 'carpe diem' hoop ik dat jullie allemaal mijn nieuw bijkomend pad kunnen bewonderen.


Leef elke dag met een 'big smile' en je wordt instant happy !

In elke dag zit iets moois ...


Liefs Melody

Jullie warme fotografe49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven