Zoeken
  • Melody De Laere

Mijn magnifiek coronakleurboek.

Mijn jaar gekleurd door corona.


Heel vaak krijg ik de vraag, weet jij wel hoe je je dagen moet vullen nu je zo weinig werk hebt. En ja hoor, ik weet nog elke dag perfect wat gedaan.


Mijn professioneel werk is zeer miniem geworden, spijtig genoeg. En wat kijk ik uit naar die overbezette agenda. Maar mijn dagen worden al één jaar lang helemaal anders ingekleurd. Mijn dagen bestaan niet meer uit enkel CMYK, maar uit allerlei prachtige aanvullende kleuren.


Ik werd van dag op dag naast een full time fotografe, een huisvrouw, een nog meer aanwezige mama, een juf aan huis, een kokkin en een vrolijke dame in de (moes)tuin. Ik had plots weer tijd voor oude hobby’s en tijd om stil te staan bij wat er echt toe doet en mij elke dag happy maakt.
Corona zorgde voor een totaal andere levensstijl. In plaats van een overbezette agenda in de weekends, werd ik plots een mama die praktisch ieder weekend mocht genieten van haar prachtig gezin. En wat een eer is het om als mama die wondermooie momenten te mogen meemaken op de momenten dat zij thuis zijn.


Ik voel een nog grotere warmte rondom mij van mijn twee lieve meisjes, maar ook van mijn man, die mij de voorbije jaren ontzettend veel diende te missen tijdens de weekends. Dus voor mij heeft corona ook heel wat positieve kanten.


Dit vreselijke virusje deed mij nog zoveel meer beseffen hoe graag ik emoties in beeld breng. Ik kon het voorbije jaar ook mijn aanpak volledig omzwaaien naar een andere soort fotografie en een nieuw succes opzoeken. Maar dit deed ik dus niet.


En waarom?


Heel simpel, omdat ik geen persoon ben om mijn focus te veranderen, want ik volg altijd mijn hart. Want met mijn hart, presteer ik aan de volle 100%.

Ik leef van emoties. Emoties genereren mijn dagen en kleuren mijn kleurboek in.


Dus blijf ik nog even doorbijten en verder verlangen naar die wondermooie momenten met mijn trouwe gezinnen en verliefde koppeltjes. Ik mis het ontzettend hard om prachtige herinneringen te maken over jullie liefde en al jullie bijzondere levensmomenten, maar ik weet dat er bijzonder licht straalt aan het einde van deze tunnel. En met dat uniek licht zal ik binnenkort weer heel wat mooie pareltjes omtoveren in een stukje poëzie vanuit mijn camera.


Kleuren jullie binnenkort even in mijn kleurboek?

Reserveer jullie kleurplaat via info@fotografiemelody.be


Liefs Melody

Jullie warme & super enthousiaste fotografe !

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven