Zoeken
 • Melody De Laere

Hoe ga ik te werk als jullie huwelijksfotograaf?

Huwelijksfotografie vormt voor mij een groot deel van mijn opdrachten. En daarom vind ik het ook ontzettend belangrijk om jullie wat meer informatie te bezorgen omtrent mijn aanpak.

Als huwelijksfotograaf creëer je een eigenheid én deze kunnen jullie vooral herkennen aan de hand van volgende kenmerken:


 1. Een fijne kennismaking, zonder verwachtingen, om elkaar aan te voelen en te waarderen, maar vooral om te vertrekken vanuit een vertrouwensband. Op deze bijzondere dag kom ik in jullie vertrouwde omgeving terecht en sta ik heel nauw aan jullie zijde. Daarom is het ook ontzettend belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben en mij vertrouwen. Als fotograaf kom je terecht in families en gezinnen én moet je de privacy ook volledig respecteren. Wanneer er een wederzijds respect en vertrouwen is, dan creëer je samen magische beelden.

 2. Mijn fotografie kan je best omschrijven als spontaan, geen geforceerde foto's, maar alles puur het moment zoals het ook echt gebeurt. Ik laat jullie als bruidspaar zijn wie jullie 'echt' zijn, zoals in het dagelijkse leven. Als iemand op de koffie komt en jullie prachtige huwelijksalbum inkijkt, dan is het voor mij pas geslaagd wanneer die persoon een herkenbaar bruidspaar zien. Het bruidspaar stralend zoals altijd, niet geforceerd, maar puur natuur.

 3. Mijn werkwijze gebeurt discreet. Heel veel van mijn bruidsparen geven achteraf de opmerking dat ze niet eens gezien hebben dat ik op dat moment daar aanwezig was. Als huwelijksfotograaf moet je er altijd staan, op de juiste plaats en op het juiste moment, maar dit dient allemaal te gebeuren zonder op te vallen. Want op die dag moet het bruidspaar opvallen en niet een chaotische huwelijksfotograaf die overal gezien wilt worden.

 4. Actief werken, niet slapen, geen pauze, maar altijd klaar om een topmoment te visualiseren en vereeuwigen. Er valt altijd iets te beleven. Er is geen tijd om even te pauzeren, want net wanneer je je camera opzij legt, dan gebeurt iets bijzonder. Als huwelijksfotograaf ben ik enorm oplettend en nemen mijn ogen alle prikkels op.

 5. Mijn fotografie bestaat uit een verhaal over jullie huwelijksdag. Voor mij betekent huwelijksfotografie het brengen van een boeiend verhaal, dit vanaf de eerste minuut tem de allerlaatste. Mijn foto's zijn geen portretten van jullie als bruidspaar, maar echte verhalen over jullie ontzettend mooie dag. Verhalen waarbij jullie als bruidspaar telkens de aandacht krijgen en het plaatje klopt.

 6. Mijn huwelijksreportages typeert mijn verrassende composities en mijn prachtig lichtgebruik. Voor mij betekent fotografie schrijven met licht. Ik ga steeds opnieuw op zoek naar het mooiste licht en breng jullie foto's naar een hoger niveau. De combinatie van het op zoek gaan naar de beste plek, het beste kader en het mooiste licht, maakt van jullie trouwfoto's één voor één pareltjes!

 7. Als huwelijksfotograaf hou ik van een eerlijke samenwerking. Voor mij is iedereen gelijk. Daarom werk ik met verschillende startpakketten samengesteld voor alle bruidsparen met verschillende uren fotografie. Vanuit jullie gekozen pakket, kunnen jullie als bruidspaar nog opteren voor extra uren fotografie. Zo werk ik voor ieder bruidspaar aan eenzelfde en correct tarief. Geen pakketten waarbij het ene bruidspaar voor hetzelfde pakket 16u nodig heeft en een ander bruidspaar 8u nodig heeft, maar er wel hetzelfde voor betaald. Eerlijkheid is de kracht van een goede vertrouwensband. Dus bij mij betalen jullie als bruidspaar voor mijn prestaties.

 8. Ik garandeer jullie de hele dag een fotografe met goeie mood, gepaste humor en romantiek, een prachtige glimlach én ik beschik over de beste materialen en een uitstekende kennis voor het vereeuwigen van jullie mooiste dag.

 9. Ik hou van mijn job, maar nog veel meer van al mijn lieve en hartverwarmende bruidsparen !!

 10. Informeer nu naar mijn huwelijkspakketten via info@fotografiemelody.be !35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven