Zoeken
  • Melody De Laere

Gift aan het dierenasiel bij elke fotoreportage met jullie huisdier!

Bijgewerkt op: 20 jan. 2021Misschien is het jullie al opgevallen dat ik naast mijn fotografie ook heel graag bezig ben met dieren. Ik ben een echte dierenliefhebber en hecht dan ook heel veel belang aan het welzijn van de dieren.


Ik startte begin 2020 met een persoonlijk traject in het dierenasiel te Roeselare. Ik maak er mooie en tastbare beelden, alsook portretten van de dieren. Door corona is alles helaas wat on hold geweest, maar in 2021 vliegen we er vol energie terug in.


Omdat ik graag een steentje wil bijdragen aan het asiel, én de vrijwilligers die zich elke dag keihard inzetten voor de dieren, zal ik bij boeking van elke fotoshoot met jullie huisdier een paar euro's aan de kant zetten. Op het einde van het jaar worden al deze euro's opgeteld en schenk ik deze als gift aan het dierenasiel Roeselare.


Helpen jullie graag mee om het dierenasiel een steentje bij te dragen? Boek dan jullie fotosessie met jullie leuke huisdier en ik steun het asiel dankzij jullie inzet!


Daarbovenop krijg je een prachtige portretreeks met jullie huisdier(en) in return.

Prachtig toch?!


Boek nu:

info@fotografiemelody.be 0476 58 95 44
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven