Zoeken
  • Melody De Laere

Fotograferen mag weer !

I'm so happy !!


Eindelijk mag ik nog eens mijn fotocamera bovenhalen om hartverwarmende portretreeksen te maken van jullie. Wat heb ik hier zo hard naar uitgekeken. Mijn hartje kreeg het terug helemaal warm vanbinnen toen ik dit blijde nieuws mocht vernemen. Ik kijk al uit naar jullie mailtje en dan plannen we jullie leuke fotoreportage in!


Tot zo


Liefs Melody ...
Tip:

Stuur nu meteen een mailtje om jullie gewenste reportage in te plannen via info@fotografiemelody.be


#portretfotograaf

#familiefotograaf #kinderfotograaf

#paardenfotograaf

6 keer bekeken0 reacties

Nieuwsbrief

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

FOTOGRAFIE MELODY | Delaeystraat 89 | 8830 Hooglede | BE0540.600.004 | +32 476 58 95 44 | info@fotografiemelody.be

All content copyright © since 2013