GEBOORTE

Wat is er mooier dan een pasgeborene die ons mama of papa-hart volledig doet smelten vanaf de eerste minuut?

 

Ik hou er van om deze puurheid en schoonheid op een neutrale manier in beeld te brengen zodat jullie voor altijd kunnen terugblikken naar de prille momentjes van het baby zijn. Als geboortefotograaf streef ik naar een naturelle en hartverwarmende fotoreportage van jullie baby met oog voor de juiste positie van jullie knapperd in perfect licht. Mijn ervaring als mama en mijn rustige persoonlijkheid zijn een hele grote troef tijdens het fotograferen van deze kleintjes. Als geboortefotograaf brengt dit een absolute meerwaarde tijdens de newbornshoot. 

Baby's voelen zich thuis bij me en hierdoor maak ik ontastbare beelden.
 

Ik kom ook graag langs tijdens de bevalling om deze ervaring voor jullie discreet te fotograferen. Dit moment gaat gepaard met zoveel emoties en jullie worden hier zo geleefd, dat het fijn is om deze levenservaring opnieuw te kunnen beleven. Een magnifiek gebeuren wordt professioneel in beeld gebracht. 

Ik sta met heel veel plezier in voor het ontwerpen van jullie geboortekaartjes. Dit kan met foto('s) van jullie kleine spruit, maar ook voor een ontwerp zonder foto kunnen jullie genieten van mijn professionele diensten.

Neem snel contact op voor meer info omtrent jullie newbornreportage en scrol gerust even verder richting mijn portfolio!

Enkele van mijn favoriete geboortefoto's

GEBOORTEKAARTJES

Een mooi begin richting jullie gelegenheid...

Je bent op zoek naar iemand die een creatief ontwerp kan realiseren voor jullie geboortekaartjes?

Fotografie Melody kan perfect iets uitwerken op maat van jullie wensen.

Samen gaan we op zoek naar een perfect ontwerp én de allerbeste afwerking op maat van jullie budget.  Mijn creatieve kijk, in combinatie met mijn kennis voor fotografie én oog voor ontwerp, creëren de perfectie.

 

Wij verzorgen met veel plezier ook jullie drukwerk met jullie persoonlijke afwerking.

Graag ontmoet ik jullie en realiseer ik iets wondermooi van jullie idee.

FOTOGRAFIE MELODY | Delaeystraat 89 | 8830 Hooglede | BE0540.600.004 | +32 476 58 95 44 | info@fotografiemelody.be

All content copyright © since 2013 

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle